Dřevěný zahradní nábytek z masivu – český masiv

10.01.2015 12:31

Dřevěný zahradní nábytek

Proč si na zahradu vybrat pouze dřevěný zahradní nábytek a proč právě český masiv? Pojďme si projít argumenty od začátku do konce. V první řadě proto, že dřevěný zahradní nábytek je rozhodně kvalitní venkovní zahradní nábytek. Samozřejmě, že dřevěný zahradní nábytek je dražší, než třeba obdobný zahradní nábytek vyrobený z plastu. Na druhou stranu ale dřevo nabízí v rámci kvality tohoto materiálu samosebou i vysokou životnost a odolnost nejen proti poškození, ale i mechanickému opotřebení a samozřejmě povětrnostním vlivům. Tato investice se tedy vyplatí. Hlavně v případě, pokud nechcete kupovat zahradní nábytek jenom na jednu letní sezónu, ale počítáte s ním i na další roky.

Masiv

Pokud si vezmete masiv, získáte zahradní nábytek k jehož výrobě je využíváno skutečné dřevo, nikoliv lepené piliny nebo dýha. Masiv je dřevěný zahradní nábytek, který tvoří ryze dřevo a z hlediska odolnosti nabízí nejvyšší kvalitu i životnost. Navíc si můžete koupit český masiv, tedy zahradní nábytek z masivu vyrobený v české republice, z českého dřeva a českýma rukama. Nejde přitom jenom o samotný materiál, ale i o jeho vzhled. Masiv vám jednoduše dá fortelný venkovní nábytek ze dřeva, který má prémiový a přitom přírodní design.

Zahradní nábytek ze dřeva

Masiv je zahradní nábytek ze dřeva, který vám může dodat české truhlářství nejen jako předem definované sestavy zahradního nábytku, ale současně i jako jeho jednotlivé komponenty (židle, stoly, křesla, lavice) nebo dokonce jako zahradní nábytek ze dřeva na klíč. Tedy přesně podle potřeb a požadavků konkrétního zákazníka. Těžko si něco takového představit zahradní nábytek z plastu, kde byste kontaktovali výrobce a on vám finální sestavu upravil dle vašich požadavků a potřeb.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo