Květináče, pletivo a SEO optimalizace pro eshop

26.10.2012 11:22

Květináče

Přes eshop lze prodávat nejen květináče. Přes eshop lze prodávat úplně všechno. Ony ale i květináče nejsou jenom taková jednoduchá komodita pro prodej. Květináče můžeme rozdělit an dva druhy. Tím prvním jsou klasické pokojové květináče a pak velké květináče určené pro mobiliář. Pro vysvětlení rozdílu nemusíme chodit pro encyklopedii a stačí použít vlastní představivost, respektive na takový velký květináč narazit a pak narazit na pokojový květináč. Tyhle dva hlavní aspekty je třeba vzít v potaz v okamžiku, kdy chcete květináče začít prodávat přes eshop. Cest, jak eshop nabízející květináče je samozřejmě celá řada. Asi neefektivnější a vzhledem k výkonu i nejlevnější je pak propagace formou SEO optimalizace eshopu.

 

 

 

Pletivo

Pro pletivo a prodej přes eshop platí stejná zásady, jaké jsme si uvedli. Pletivo pak má zase svoje aspekty propagace. A zde je SEO určitě náročnější na realizaci než je tomu u květináčů. Hlavní rozdíl je v tom, že pletivo mnohem výce poddruhů a typů pletiva. Jako základní máme pozinkované pletivo a poplastované pletivo, kde už samotný název určuje další širokou podkategorii druhů pletiva. Dalším rozdělením a typy pletiva jsou farmářské pletivo a lesnické pletivo. Pro tyto dva druhy pletiva sa pak používá pozinkované pletivo. SEO optimalizace by pak měla řešit konkrétní klíčové slovo nebo sousloví označující konkrétní pletivo. Dělat SEO na všechny smrdí průšvihem.

SEO optimalizace pro eshop nabízející pletivo a květináče

Tohle slohové cvičení (zvané PR článek) vzniklo jako součást SEO optimalizace, kterou děláme pro eshop našeho klienty. Klient má ty eshopy vlastně dva, což je logické, když prodáváte pletivo a květináče, že tyto dvě komodity od sebe oddělíte a nabízíte je zvlášť, protože jen málokdo potřebuje velké květináče (kterýchg se naše SEO optimalizace týká) a současně i pletivo (ať už pozinkované nebo poplastované pletivo či jeho jiný druh). SEO optimalizace pak zahrnuje i tyto PR články, které na každý z eshopů odkazují.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo