Zahradní nábytek má zbrusu nový eshop a online centrum zahradního nábytku

04.12.2014 09:59

Zahradní nábytek od výrobce

Firma Zahradní nábytek Liška vyrábí zahradní nábytek z masivu. Jakožto výrobce se majitel firmy, pan Liška, rozhodnul nejít pouze cestou klasické distribuce zahradního nábytku přes centra zahradního nábytku, ale nabízí vlastní zahradní nábytek napřímo. K tomu využívá jakožto distribuční cestu internetový obchod. Tato forma distribuce je výhodná jak pro něj, jakžto výrobce zahradního nábytku, tak pro zákazníka, který jde přímo ke zdroji a neplatí v konečné ceně žádnou marži distributora a podobné vícenáklady, které cenu zahradního nábytku pouze ve výsledku zvyšujía  nemají žádný jiný praktický přínos.

 

 

Dřevěný zahradní nábytek z masivu

Online si tak můžete zakoupit nejen dřevěný zahradní nábytek, ale i zahradní doplňky a rovněž i jiné druhy zahradního nábytku než ty, které má ve svém portfoliu přímo výrobce zahradního nábytku Liška. Přes internetový obchod nabízí totiž i plastový zahradní nábytek a rovněž i kovový zahradní nábytek. Tím ale nabídka nekončí. Kromě online prodeje má totiž firma Zahradní nábytek Liška pro zákazníky připraveno i centrum zahradního nábytku, kde může ukázat nejen vklastní masiv, ale i dřevěný zahradní nábytek nebo jiné druhy zahradního nábytku. Kombinuje tak výhody online prodeje a kamenné prodejny.

Centrum zahradního nábytku online

Online centrum zahradního nábytku firmy Zahradní nábytek Liška nyní reprezentují dva internetové obchody na doménách www.zahradninabytek-liska.cz a www.zahradni-nabytek-eshop.cz. Ten první je na trhu online prodeje delší dobu a ten druhý je zase modernější online internetový obchod, kde najdete fakticky stejný sortiment, ale eshop je přehlednější a na první pohled hezčí. Dodavatelem zahradního nábytku je nicméně v obou případech firma Zahradní nábytek Liška.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo