Zahradní nábytek – posezónní akce a výprodej na konci sezóny 2014

04.06.2014 16:02

V současné době začínají pomalu výrobci a prodejci nasazovat na zahradní nábytek slevy. Blíží se konec sezóny, kdy je o zahradní nábytek největší zájem a na trhu je největší poptávka po zahradním nábytku. Jaro ale fakticky skončilo a tak je zde čas vymést sklad a prodat nabízený zahradní nábytek dokud je o něj alespoň částečně zájem.

 

 

Výprodej zahradního nábytku

Největší slevy na zahradní nábytek přináší výprodej skladového zahradního nábytku. Slevy zvýhodňují zahradní nábytek natolik, že se leckomu vydrží počkat s nákupem zahradního nábytku na léto, kdy výrobci i prodejci masově nasadí slevy a zahájí tak sezónní výprodej. Čas výprodeje zahradního nábytku trvá prakticky jenom během léta. Co se neprodá v tomto období, to už na podzim těžko najde uplatnění na trhu, neboť po sezóně se bude nákup nábytku na zahradu zabývat jen málokdo. Jakmile skončí sezńa, zájem opadne a zahradní nábytek pak nezachrání ale superlevný výprodej, protože prostě z trhu zmizí poptávka a čeká se zase na jaro.

Zahradní nábytek akce

Sezónní akce mohou zahradní nábytek, respektive jeho prodej ještě zachránit. Nicméně se zahradní nábytek prodává v rámci výprodeje za slevy, které deformují ceny a tím pádem i marže výrobce či prodejce zahradního nábytku a prodej se tak realizuje hlavně kvůli tomu, aby skladový zahradní nábytek neblokoval cashflow. Akce pak mají dva typy pozitivní odezvy. Tou první jsou zákazníci, kteří na akce čekají, protože by si jej nikdy za plné ceny nekoupili. Druhou skupinu tvoří lidé, kteří z jakéhokoliv důvodu odložili nákup zahradního nábytku a nyní využívají slevy a posezónní akce na jeho výhodný nákup.

Pro další informace zkuste kontaktovat prodej nebo výrobce zahradního nábytku v okolí. Určitě vám dá jak výši aktuální slevy a informace o průběhu výprodeje.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo