Katalog firem pro SEO optimalizace na pletivo, vrata, branky, oplocení a brány na klíč

20.02.2012 20:04

Pletivo, pozinkované pletivo, poplastované pletivo a oplocení

Oplocení využívá poplastované pletivo i pozinkované pletivo. Tento fakt jsme si na tomto SEO blogu v rámci SEO optimalizace shrnuli již nescčetněkrát. Pletivo, ploty a oplocení pak taky tvoří obsah nové katalogu firem, kde se toto trosloví týká konkrétně jendé kategorie, která překvapivě řeší ploty, oplocení a pletivo pro ploty a oplocení. O pletivo, pozinkované pletivo a poplastované pletivo pak jde u oplocení tak nějak mimochdem samo sebou taky, takže tato kategorie zahrnuje právě i pletivo a protože jsme si už řekli, že je oplocení určeno pro pasivní zabezpečení pozemku, je zde i kategorie pro zabezpečení. A protože lze ploty a oplocení stavět na klíč, jmenuje se katalog skutečně "na klíč".

Vrata, brány, pohony

Katalog firem zahrnuje i brány, vrata a branky na klíč. V rámci SEO optimalizace jsou brány a vrata odděleny od oplocení pozemků. V kategorii brány a vrata jsou zahrnuty firmy realizující brány na klíč, branky na klíč, vrata na klíč, ale i jednotlivé subtypy, konkrétně sekční vrata, průmyslová vrata a pochopitelně garážová vrata. Brány jsou pro změnu uvedeny v rozsahu jednokřídlé brány, křídlové brány, posuvné brány a samozřejmě jsou v dané katagorii řešeny i pohony pro vrata a brány. Pouze branky pro oplocení a ploty pohony nepotřebují. Ale stejně jako brány a vrata potřebují i branky kvalitní SEO.

Branky a sloupky na klíč

Sloupky pro ploty a samozřejmě i branky pro oplocení jsou v katalogu zahrnuty ve stejné sekci jako vrata a brány (branky), repsktive ploty a oplocení (sloupky). Snahou bylo vytvořit takový katalog firem, který bude mít význam nejen v rámci SEO optimalizace, ale bude i smyslupně roztříděn, což ale v praxi nejde. Na klíč lze totiž dodat opravdu všechno (branky, brány, vrata, sloupky) včetně podtypů jako garážová vrata, posuvné brány, sekční vrata, průmyslová vrata, ale pro všechno nejde vytvořit samostatnou kategorii, repsektive jde, ale ztrácela by se přehladnost a mít kategori zvášť pro pozinkované pletivo, poplastované pletivo, branky, sloupky, brány a vrata prostě nejde, takže se nakonec vše vešlo do dvou kategorií katalogu.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo