Květináče, mobiliář a SEO optimalizace

16.01.2012 20:03

Velké květináče, květníky a truhlíky

Mobiliář tvoří mj. velké květináče, truhlíky, ale i lavičky a další vybavení pro parky a náměstí či zámecké zahrady. Slovo mobiliář označuje právě lavičky, květináče a další výrobky z truhlářství a zámečnictví. Mobiliář najdete na většině míst, kde se pohybují lidé nebo na veřejných prostranstvích (což jsou třeba zmíněná náměstí, parky a zahrady). Květináče typické pro mobiliář poznáte podle toho, že takový květináč těžko unese jeden člověk. Jedná seo o skutečně velké květináče, které mohou být nejen dřevěné, ale i kovové, kamenné nebo betonové. Velké kvěináče a truhlíky vlastní města, zámky a jejich správa a umísťují je jako funkční "dekoraci" do parků a na náměstí. Květináče a truhlíky pro mobiliář tedy nenajdete v zahradnictví.

 

 

Městký, parkový a zámecký mobiliář

Zámecký, městský a parkový mobiliář obsahuje výše zmíněné proprioty typu velké truhlíky, květináče (jinak též květníky) a nebo lavičky i odpadkové koše. Stačí když se podíváte jaký městský mobiliář používá vaše nebo nejbližší město pro svůj park. Lavičky a odpadkové koše to budou určitě a zajisté zde v rámci mobiliáře najdete i velké květináče nebo truhlíky. Mobiliář je vlastně to, co vandalové v parku nebo na náměstí nejčastěji poškozují. Ničí lavičky, obrací odpadkové koše... jenom ty truhlíky a velké květináče jsou často nad jejich síly. Pro si města svůj mobiliář chrání - lavičky přivazují řetězy k sobě nebo k zábradlí či k sloupům veřejného osvětlení a odpadkové koše mají často betonovou parku, ke které jsou přišroubovány.

 

 

SEO optimalizace pro truhlářství a zámečnictví

Truhlářství a zámečnictví nabízející mobiliář potřebují SEO optimalizace na to, aby byly jejich webové stránky dohledatelné potencionálními zákazníky, kterými jsou nejčastěji města a obce nebo správce zámku či parku. SEO optimalizace webové stránky je taková úprava webových stránek, která zajistí jejich co nejlepší pozici v rámci vyhledávání na Seznamu či Googlu, což jsou nejpoužívanější české internetové vyhledávače. Pro truhlářství i zámečnctví SEO optimalizace znamená levnou, ale účinnou reklamu cílenou na ty, kdo mobiliář a jeho koponenty (levičky, květináče, truhlíky, odpadkové koše...) skutečně hledají a potřebují.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo