Nejlevnější poplastované pletivo, nejlevnější pozinkované pletivo, nejlevnější květináče nabízí výrobce přes eshop

19.03.2012 15:26

Poplastované pletivo

Nejlevnější poplastované pletivo dokáže nabídnout pouze výrobce, který využívá vlastní eshop. Poplastované pletivo výrobce amozřejmě nemusí nabízet pouze přes eshop, ale i přes zahradní centrum, ale pokud má vlastní eshop, minimalizuje náklady na distribuci a tím pádem může být jeho poplastované pletivo skutečně prakticky nejlevnější. Nejlevnější přitom nemusí být jenom cenou, ale i dalšími náklady jako je doprava zdarma nebo třeba prostý fakt, že je jeho pletivo skutečně kvalitní a pak vydrží déle než jiné poplastované pletivo, které je sice prezentováno jako nejlevnější, ale v praxi tomu tak není a takové pletivo vzhledem ke své nízké životnosti vyjde nejdráž. Nakupovat poplastované pletivo přímo přes eshop výrobce přitom znamená, že nakupujete nejlevnější pletivo přímo u zdroje.

Pozinkované pletivo

Nejlevnější pozinkované pletivo je opět výhodné poptávat přímo u výrobce přes jeho eshop. Eshop funguje pro celou ČR bez rozdílů vzáleností a díky tomu je a zásilkovým službám je možné dodat pozinkované pletivo prakticky kamkoliv třeba již do druhého dne. Pletivo se samozřejmě nenakupuje jako spotřební zboží, takže dvoudenní dodací lhůta je pořád luxusní a tu může každý výrobce pletiva garantovat, neboť má pletivo fyzicky vyrobené a skladem. Pozinkované pletivo a poplastované pletivo se liší nejen cenou (pozinkované pletivo je levnější než poplastované pletivo), ale i povrchovou úpravou. Pro pozinkované pletivo se používá zinek, pro poplastované pletivo vrstva plastu.

Květináče pro mobiliář

Nejlevnější květináče pro mobiliář opět dokáže nabídnout výrobce. Květináče pro mobiliář jsou velké květináče, nikoliv klasické květináče za okno. Květináče pro mobiliář nabízí výrobce z mnoha materiálů. Může se jednat o dřevěné květináče, kovové květináče nebo i plastové či kamenné květináče. Betonové květináče byly "módním" hitem na sklonku socialistického brutalismu, který ale odešel spolus  vládou jedné strany...


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo