Pletivo a oplocení zahrady, realizace a údržba zahrady na klíč a zahradní nábytek pro zahrady

01.06.2012 09:12

Pletivo, ploty a oplocení zahrady

Plotové pletivo slouží pro oplocení zahrady. Tento PR článek ale nemá za účel nějaké sáhodlouhé vysvětlová toho, co je vlastně pletivo. V první řadě jej píšeme již podruhé, protože se nám první verze neuložila, takže nečekejte žádné vzletné práze, ale spíš naštvanost na již realizovaný PR článek, kde se to pletivem příliš nehemžilo. K oplocení zahrady se dnes navíc pletivo využívat vůbec nemusí. Existují dřevěné ploty z planěk a nebo moderní plastové plotové dílce, ze kterých lze snadno a rychlo poskládat celé oplocení. Pletivo samozřejmě stále táhne, ale není už tím jediným materiálem, ze kterého lze ploty stavět. Oplocení zahrady se stalo stejně pastrým, jako celá dnešní doba. My pletivo neprodáváme ani nestavíme ploty nebo oplocení. My pouze realizujeme SEO optimalizace.

Údržba a realizace zahrady na klíč

Zahrady na klíč jsou dnes v kurzu. ne každý se chce rýpat v zemi a tzv. se realizovat při realizaci zahrady. Údržba zahrady je pak něco jiného, ale realizace, tj. tvorba samotné zahrady je dnes povýšena na vědní obor, který zahrnuje i návrhy zahrad. Proto jsme tento PR blog a jeho PR články posunuly dál a mj., v rámci SEO optimalizace pletiva a zahrad, vytvořili jiný blog zaměřený právě na zahrady, údržbu a realizaci zahrad. Nejedná se o Receptář Přemka Podlahy, takže nečekejte nějaké sofistikované rady. Receptář byl navíc určen pro kutily, kteří se věnovali údržbě i realizaci zahrady sami. To my neděláme.

Zahradní nábytek a SEO optimalizace pro nábytek

PR články na zahradní nábytek mají také svůj vlastní PR blog, který v rámci SEO optimalizace propaguje zahradní nábytek tím, že o něm uveřejňuje PR články. Světe div se, ale naše SEO optimalizace je tak dobrá, že se tento PR blog o zahradním nábytku dostal na sousloví "zahradní nábytek" na krásnou třetí stranu Seznamu. Wow! Přitom ale SEO neděláme jenom pro zahradní nábytek, ale i pro kancelářský nábytek. Nábytek jako takový jsme ale ještě nedělali a popravdě se na to ani nechystáme. Pletivo, zahrady a zahradní nábytek úplně stačí.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo