Pletivo, branky a květináče a SEO optimalizace

23.08.2011 08:44

Pletivo a SEO optimalizace

Tak nám ten Seznam zase neidexuje. Tenhle blog už funguje bezmála dva měsíce, je plný krásných slov jako pletivo, ploty, brány, branky a Seznam na něj jebe. Proč má vlastně smysl tvořit PR články a PR blog na téma pletivo, když pletivo řeší jenom obecně? Protože se jedná o SEO, tedy formu SEO optimalizace webové stránky a eshopu pro Seznam a Google primárně na slova branky, květináče a pletivo. SEO optimalizace se týká konkrétně dvou eshopů, tedy webových stránek umožňujících online prodej pletiva, květináčů a souvisejícího zboží (vrata, brány, oplocení, kvatníky, truhlíky). V tuhle chvíli nás v rámci SEO optimalizace nezajímá ani tak typ pletiva, ale pletivo obecně. Konkrétní pletivo, tj. poplastované pletivo, pozinkované pletivo, lesnické pletivo nebo farmářské pletivo, tedy to, o jaké pletivo se přesně jedná budeme řešit v dalších článcích. Smysl to pro naše pletivo ale bude mít teprve v okamžiku, kdy bude Seznam indexovat tento PR blog a PR články na základní slovo pletivo. Google tento pletivo PR blog vidí, Seznam nikoliv. Pletivo je přitom typ materiálu (zboží), které lze přes eshop prodávat snadno a ještě snadněji nakupovat. Tímto způsobem lze pořídit pletivo pro celé oplocení i pro brány a branky.

Branky a SEO optimalizace

SEO pro branky je narozdíl od slova pletivo ještě zábavnější. Zatímco pletivo je jasně definované slovo s řadou podslov (pozinkované pletivo, poplastované pletivo) a souvisejících slov (brány, vrata, oplocení, ploty), branky jsou sice přesně definovaný produkt na druhou stranu, co jsou to ty branky? Ano, pro nás, pletivo, oplocení a ploty jsou branky vstupem stejně jako brány. Co ale počít, když jsou branky zároveň i výrazem ze sportu? Branky tedy nejsou jenom v oplocení. Branky jsou i na hřišti jakožto brány pro sport a zároveň lze slovo "branky" vnímat i jako terminus technicus pro pojemnování gólů. Dali jsme dvě branky (do branky). Ou jé! Proto je třeba Seznam i Google přesvědčit, že jenom naše branky jsou ty správné, které se mají ve výsledcích vyhledávání objevovat nahoře.

Květináče a SEO optimalizace

A najednou je tu odbočka a útěk o slov pletivo a branky ke slovu květináče. To hlavně proto, aby byl tento PR článek co nejpestřejší. A taky proto, že náš klient, který přes eshop prodává pletivo prodává přes druhý eshop i květináče. Tedy on kvatěináče nejen prodává, ale i vyrábí. Nejedná se přitom o žádné prachobyčejné květináče, ale velké dřevěné a plechové květináče a truhlíky. Tyto velké květináče a truhlíky slouží pro mobiliáře měst a parků a doma za oknem je má málokdo:) Mimochodem, mobiliář, to nejsou jenom květináče a truhlíky (květináče se též nazývají květníky), ale i lavičky a další zařízení parků, zahrad a městských prostranství. Květináče zde plní nejen estetickou, ale i funkční roli. Tyto velké květináče a květníky je tak nejlepší poptávat a nakupovat přímo od výrobce neboť jenom výrobce dokáže nabídnout široký sortiment (což pro květináče rozhodně platí), ale i dobrou cenu.

 


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo