Pletivo ze zámečnictví, květináče z truhlářství

10.01.2012 22:53

Pletivo ze zámečnictví

Zámečnictví je firma, která vyrábí a prodává pletivo. Pletivo je součás oplocení, která vyplňuje "mezery" mezi sloupky. A sloupky jsou díly oplocení, které ohraničují plochu, kolem které se natahuje pletivo. Zdánlivě zamotaný příběh s logickým rozuzlení a několika ale.... Aby dneska někdo prodával pletivo, nemusí být současně jeho výrobce. Pletivo od výrobce je ale obecně nejlevnější a hlavně na něj výrobce dává záruku. Schopný výrobce nebo prodejce pletiva, který chce svoje pletivo nabídnout pro celou ČR bez ohledu na region kde se nachází, si navíc zajistí eshop, přes který svoje výrobky nebo zboží dokáže nabídnout. Obsluhovat eshop a prodávat přes něj pletivo je pak jenom otázkou chtění a osobní šikovnosti. Druhou otázkou je, zda takový eshop může fungovat sám od sebe. Samozřejmě nemůže. V první řadě musí být dohledatelný a k tomu slouží SEO optimalizace na klíčové slovo pletivo.

Květináče z truhlářství

Truhlářství v našem slova smyslu nevyrábí klasické květináče, ale jejich velkou podobu určenou pro mobiliář. Mobiliář, to jsou velké dřevěné, kovové nebo betonové květináče určené pro parky, zámecké zahrady a náměstí. Truhlářství pochopitelně vyrábí dřevěné květináče, ale pokud (což je i náš případ) přidá k profesi truhlářství ještě zámečnictví, dokáže nabídnout plechové i dřevěné květináče, případně kovové květináče kombinující dřevo a kov. Velké květináče tedy může vyrábět stejná firma, která prodává pletivo a (to je opět náš případ) může květináče i pletivo nabídnout přes eshop. Taková eshop potom musí mít SEO optimalizaci na slovo květináče.

SEO optimalizace pro truhlářství a zámečnictví

Pletivo ze zámečnictví i květináče z truhlářství jsou pro SEO optimalizace eshopu hodně náročné. Hlavním důvodem je, že se jedná o obecné výrazy, které zahrnují další spoustu upřesňujících sousloví jako poplastované pletivo nebo pozinkované pletivo, tedy konkrétní druhy pletiva. totéž platí i pro slova truhlářství, zámečniství nebo květináče. Samotné slovo květináče nic neznamená, ale velké květináče, květináče pro mobiliář apod. už značí upřesnění a specifikaci toho, co přesně zákazník hledá. Pokud dokáže SEO optimalizace obsáhnout prosté slovo pletivo nebo květináče, apk by mohl jeho tvůrce zvládnout i tak obecné výrazy jako zámečnictví a truhlářství.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo