Ploty na klíč - brány pro oplocení a garážová vrata, realizace a dodávky na klíč

02.05.2013 14:23

Ploty na klíč pro oplocení

Pro ploty na klíč jsme vymysleli speciální katalog firem Na klíč. Do katalogu firem se může zapsat každý, kdo umí dělat ploty a umí je realizovat formou kompletní dodávky oplocení na klíč. Katalog firem přitom vzniknul jako vedlejší produkt SEO optimalizace pro firmu, která ploty na klíč realizuje. TO bylo tak. Dělali jsme, mimochodem i prostřednictvím tohoto blogu, zpětné odkazy zaměřené na ploty a oplocení a najednou jsme zjistili, že klient o linkbuilding již ztratil zájem. Co se zpětnými odkazy? Nechat je jen tak vlát v prostoru internetu rozhodně nebylo smyslem intenzivní, víc než rok trvající práce. A tak vzniknul katalog firem Na klíč a v něm kategorie zaměřená na oplocení a ploty na klíč. Dobré, že?

 

 

Brány na klíč pro oplocení

Ploty na klíč samozřejmě obnáší o brány realizované stejným způsobem a pokud možnost od stejné firmy, která dělá oplocení. Brány na klíč jsme tedy rovněž v rámci SEO optimalizace a linkbuildingu zahrnuli do katalogu firem Na klíč a vytvořili jim samostatnou sekci Brány a vrata, kam lze ale samozřejmě zahrnout i branky pro ploty. Jakkoliv nesrozumitelně celá tehle teoria SEO optimalizace a linkbuildingu zní, je to jenom logický závěr naší snahy věci doathovat nenechávat ležet vlastní práci ladem. Brány jsou přitom velmi konkurenční pojem, takže katalog firem může zdarma využít i konkurence našeho původního klienta. Zápis skutečně nic nestojí a neomezujeme ani počet kategorií, kam si nechat rbány zapsat. Jediným omezením je logicky tématičnost.

Vrata na klíč a garáže

Garážová vrata sice nespadají pod ploty a oplocení, ale pod garáže, nicméně i vrata se montují na klíč a protože je vesměs dělají stejné firma jako brány a ploty, rozhodli jsme se je rovněž zahrnout a v katalogu firem jsme jim proto vytvořili vlastní kategorii, respektive je přidaly pod kategorii určenou pro brány na klíč. Linkbuilding vytvořený v rámci komplexní SEO optimalizace tím pádem nepůjde nazmar a katalog firem přinese zdarma užitek pro všechny, koho zajímá online reklama a možnost, byť zbytkové, propagace ve světě internetu a služeb na klíč, které lze online nabízet.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo