PR články a ploty - reklama pro oplocení a pletivo

30.07.2012 09:36

 

 

Ploty a reklama na ploty reklamními PR články

PR články na společné téma ploty a oplocení tvoří hlavní obsah tohoto blogu. PR články nepropagujeme pouze ploty nebo alternativní název pro ploty, tedy oplocení, ale i vše cos  ploty souvisí. V rámci rozšíření blogu jsme sem přidali i monitoring tisku, kde se o oplocení píše. Po přečtení jednoho PR článku ve renomovaném médiu máme jasno, že svoje PR články děláme dobře. On hlavní problém je totiž popsat a co české věty zakomponovat co že to jsou vlastně ploty, ale i brány a branky. A kupodivu jsme se shodli v tom, že ploty tvoří ohraničení pozemku. Jak jinak to také napsat? Mimochem reklama a ploty má význam nejen ve vztahu k propagaci firem, které oplocení stavějí, ale lze jej i otočit a vnímat ve smyslu reklama na ploty - tedy reklama, která se na plot umístí a něco propaguje.

Oplocení, reklama na ploty a PR články

PR články o oplocení patří k součásti SEO optimalizace. SEO optimalizace se pro webové stránky využívá jako reklama v internetových vyhledávačích (v ČR jasný Seznam a Google). Proto o oplocení publikujeme PR články, kde se ale neřeší jenom samotné ploty, ale i jejich komponenty. Těmi jsou pletivo, branky a brány. Zatímco pletivo tvoří "výplň" oplocení, branky slouží jako vchod a brány zase jako vjezd. Branky se většinou vyrábějí jako normované a proto není problém jejich snadný prodej přes eshop. Brány pro oplocení naopak patří do zakázkové výroby a přitom se nemusí jednat o řemeslné, tedy například kované brány. Brána je (respektive může být)  významný architektonický prvek oplocení a proto se dělají nejčastěji na klíč dle představ zákazníka.

Pletivo - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky, branky a brány

Plotové sloupky, pletivo, brány i branky tvoří zákaldní komponenty oplocení. Mezi další specifickou kategorii bychom mohli zařadit i zabezpečení oplocení, kde je tím nejbazálnějším prvkem ostnatý drát. Z hlediska zabezpečení se dnes samozřejmě využívají i sofistikované kamerové systémy a jiné elektronické prvky zabezpečení, které vidí oplocení i v noci, ale všimněte si, že ostnatý drát má každý plot. Ostnatý drát je dnes možné nahradit i žiletkovým drátem, který je neméně brutálním typem zabezpečení. Ploty se nestaví jenom se sloupky, na které se natahuje tu poplastované pletivo, témhle pozinkované pletivo. Existují i další, například dřevěné ploty nebo kované ploty. O těch ale příště.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo