Zahradní nábytek 2013 - výběr a prodej přes internetový obchod nebo centrum zahradního nábytku

27.02.2013 14:18

Zahradní nábytek - akce, slevy a výprodeje zahradního nábytku v roce 2013

I v roce 2013 bude o zahradní nábytek zájem. Do České republiky sice dorazila krize, která se odrazila ve výrazných úsporách a šetření na výdajích, nicméně pokud někdo zahradní nábytek skutečně potřebuje, pak si jej koupí. Jaké výhody přinese zákazníkům nákup zahradního nábytku v roce 2013? Především se bude jednat o slevy. Vešerý marketing propagující zahradní nábytek se pro rok 2013 skutečně omezí na slevy, akce a výprodeje. Je to logické. Peníze ze systému ubyly. ne proto, že by zmizely úplně, ale pokud někdo nějaké peníze měl, pak šetří a neutrácí. Logicky tedy dochází k tomu, že aby mohl výrobce zahradní nábytek prodet, musí jít cestou slevy a výprodeje. Sebelépe vymyšlený marketing a slevové akce nebudou mít vedle permanentního výprodeje zahradního nábytku sebemenší šanci. To platí jak pro prodej zahradního nábytku přes zahradní centrum, tak přes internetový obchod.

 

 

Centrum zahradního nábytku a internetový obchod nabízí slevy, akce a výprodeje

Zahradní nábytek pro nás není tím, co bychom prodávali nebo vyráběli. Naším úkolem je dělat internetový marketing pro centrum zahradního nábytku, které provozuje výrobce, jenže v centru zahradního nábytku nejen prodává vlastní zahradní nábytek, ale současně i zahradní nábytek jiných výrobců a značek. K tomu je třeba upřesnit, proč vyrábět vlastní zahradní nábytek a současně prodávat i zahradní nábytek konkurence. Odpověď je samozřejmě daná šíří sortimentu. Náš výrobce zahradního nábytku totiž vyrábí zahradní nábytek z masivu. Masiv, to je dřevěný zahradní nábytek, který jako materiál využívá skutečné dřevo a ne jenom imitaci nebo dýhu či překližku. Masivní zahradní nábytek představuje ten nejlepší zahradní nábytek ze dřeva. Pokud ale chcete provozovat internetový obchod, je třeba nabídnout co nejširší sortiment zahradního nábytku.

Masivní dřevěný zahradní nábytek od výrobce - slevy a akce + doprava

Internetový obchod i centrum zahradního nábytku přináší pro zákazníka jasnou výhodu v možnosti nakoupit dřevěný zahradní nábytek z masivu přímo od výrobce. Masivní dřevěný zahradní nábytek má přeci jenom jednu nevýhodu, kterou si kupující uvědomí v okamžiku, kdy už má masiv vybraný a chce jej odvézt. Náhle totiž dojde ke zjištění, že masiv nepředstavuje právě skladný zahradní nábytek. Námi propagované centrum zahradního nábytku nabízí pro zakoupený zahradní nábytek, a to platí pro celý sortiment a zahrnuje i internetový obchod, odvoz zdarma až domů! To je další výhoda. Pokud si připočítáme výhodu výprodeje a slevy, pak není důvod nakupovat dřevěný zahradní nábytek jinde, než přímo od jeho výrobce!

 

 


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo