Zahradní nábytek 2014 - dřevěný zahradní nábytek a masiv české výroby

28.02.2014 10:45

Zahradní nábytek české výroby a online prodej

Koupit si zahradní nábytek přes internetový obchod není v dnešní době nic neobvyklého. Pro zákazníka se nabízí jednoznačná výhoda bezstarostného výběru zahradního nábytku z pohodlí domova. A ten jim umožňí jedině nákup online přes internetový obchod. zahradní nábytek samozřejmě není typický produkt určený k bezstarostnému zasílání prostřednictvím České pošty, ale naopak se jedná o objemný a těžko skladný typ zboží. Logistika a starosti s dopravou zahradního nábytku k zákazníkovi je ale rovněž na straně prodejce, takže pokud se někdo rozhodne prodávat zahradní nábytek přes online shop, pak musí počítat s tím, že tenhle problém musí mít vyřešený, jinak u něj zákazníci nebudou nakupovat. Jaký zahradní nábytek bude v roce 2014 v kurzu?

 

 

Dřevěný zahradní nábytek od výrobce

Trendem v roce 2014 jednoznačně bude dřevěný zahradní nábytek. Máme na mysli kvalitní, tedy masivní zahradní nábytek ze dřeva, nikoliv levné provedení určené pro prodej přes hyper a supermarkety. Dřevěný zahradní nábytek z masivu je přitom doménou českých ručiček, takže na trhu je k dispozici primárně český masiv. Masivní zahradní nábytek z dovozu je záležitostí spíš okrajovou a vzhledem k jeho původu je třeba počítat s tím, že za ním nenajdete jméno žádného konkrétního výrobce, který by byl zárukou vysoké jakosti a kvality. Český výrobce si jednoduše musí budovat svoje jméno poctivou prací a proto nemůže dodávat na trh a pro zákazníky nekvalitní dřevěný zahradní nábytek.

Zahradní nábytek z masivu od truhlářství

Pokud sháníte tzv. masiv, tedy dřevěný zahradní nábytek na jehož výrobu bylo použito skutečné dřevo, pak je ideální obrátit se přímo na truhlářství, které se na zahradní nábytek specializuje. Masivní zahradní nábytek je patrně nejkvalitnější typ zahradního nábytku na trhu. Rovnat se mu může ještě maximálně kovovoý zahradní nábytek, ale kov nevyhovuje všem. Takže masiv určitě je dobrá volba a pokud hledáte zahradní nábytek z masivu, pak jako výrobce oslovte české truhlářství. A klidně přes internet, pokud má internetový obchod a nabízí online prodej, je to velice snadná cest k novému masivnímu zahradnímu nábytku ze dřeva.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo