Zahradní traktory, mulčovače a příslušenství - online prodej zahradní techniky přes internetový obchod

20.03.2013 08:45

Zahradní traktory a příslušenství

Ač se to nezdá, vybírat dnes zahradní traktory online není žádný sedmý div světa, ale naprosto běžný způsob nakupování zahradní techniky. zahradní traktory jsou, přiznejme si to, navzdory všeobecné adoraci online nakupování, poněkud jiný level, než třeba boty, nicméně prodávat přes internetový obchod můžete klidně i auta. internetový obchod má jediné omezení a tím je možnost dopravit zahradní traktor nebo cokoliv jiného k novému majiteli. Vše ostatní už je jenom rutina, včetně obsluhy eshopu. Zahradní traktory samy o sobě slouží ve své bazální výbavě jako zahradní sekačky. Zahradní sekačka je to základní, čím je zahradní traktor vybaven. Na druhou stranu existuje pro zahradní traktory celá řada příslušenství, kterým lze zahradní traktor vybavit a zlepšit tak jeho využitelnost nejen pro práci na zahradě či pozenku, ale i další úkony v okolí domu.

 

 

Mulčovače jako výkonné zahradní sekačky

Zahradní sekačky, které slouží na sečení nepravidelně udržované trávy, se nazývají mulčovače. Mulčovače mají za úkol pokosit nejen vzrostlou trávu plnou plevelu, ale i lehké náletové dřeviny na plochách, které se udržují například jenom jednou v roce. Zahradní sekačka za sebou nechává upravený travnatý porost, na který je radost si lehnout. je rovný a krásně srovnaný. Mulčovač takovýhle výsledek nepředvede. Posečená plocha za mulčovačem nikdy nebude vypadat jako tráva, kterou sekala zahradní sekačka. Nicméně na estetické sečení trávy nejsou mulčovače rozhodně určeny. Jejich revírem jsou meze, stráně a "skryté" zelené plochy, které se pravidelně neudržují. Zde mohou mulčovače předvést co umí a na co by zahradní traktor ani sekačka nestačily.

Příslušenství a doplňky pro mulčovače a zahradní traktory

Zahradní sekačka není jediné příslušenství pro zahradní traktor. Zahradní traktory, ale i mulčovače, jsme si uvedli jako příklad zahradní techniky, která je dnes běžně nabízená online, tedy přes internetový obchod. Pokud majitel dokáže dopravit k zákazníkovi zahradní traktor nebo objemný mulčovač, apk už mu nic nepbrání v tom, aby jeho online shop nabídnul i příslušenství a doplňky zahradní techniky, rpotože ty budou vždy snáze transporotvatelné, než výše uvedené zahradní stroje. Sem můžeme kromě již jmenované zahradní sekačky zařadit vozíky na nářadí, sněhové frézy a další funkční doplňky.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo