Květináče pro městský a parkový mobiliář přímo od výrobce - nabídka pro města, obce a správu parků a zeleně

01.10.2012 15:40

 

 

Velké květináče pro parkový a městský mobiliář

Mobiliář potřebuje specifické květináče, které běžně v domácích potřebách nekoupíte. Jedná se o velké květináče, které jsou určené pro veřejné prostory. Mobiliář přitom umožňuje (jak jeho název napovídá) nejen přesouvat v rámci parku nebo městských prostor, jako jsou náměstí a ulice, ale zároveň ho netvoří jenom kvatináče. Mezi mobiliář běžně patří i lavičky nebo odpadkové koše. Co se zeleně týče, tak tam květináče doplňují truhlíky. Pro kěvináče se pak ještě využívá výraz květníky. To není ani tak důležité kvůli samotné terminologii, související se mobiliářem, ale hlavně kvůli případnému vyhledávání mobiliáře na internetu a celkově tedy dobré dohledatelnosti na nejrůznější klíčová slova.

Truhlíky, odpadkové koše, lavičky a další součásti mobiliáře

Květináče a truhlíky v rámci mobiliáře běžně doplňují výše uvedené odpadkové koše nebo lavičky. Kdyby vás napadly další součástí mobiliáře, sem s nimi. V opačném případě si stačí projít valstní město nebo obec kde žijete a mobiliář si prohlédnout. O všechny součásti mobiláře se stará buďto přímo obec či město nebo firma, která má správu veřejné zeleně na starosti a kterou si město za úplatu najímá. Tato firma se stará nejen o to, aby byly odpadnkové koše vysypané a lvičky na svém místě, ale i o monipulaci s květináči a truhlíky.

Mobiliář přímo do výrobce - nabídka a poptávka

Truhlíky i květníky je ideální poptat přímo od výrobce. To platí i pro město či obec, pod kterou spadá příslušný park nebo veřejný prostor, kde má být mobiliář umístěn. Nabídka obecně převyšuje poptávku a proto není potřeba platit různé "specializované" firmy, ale je nejlepší oslovit přímo výrobce mobiliáře a květníky (či květináče, chcete-li) poptat přímo u něj. Zárukou je nejen nejlepší cena za celý mobiliář, ale i 100% záruka přímo výrobce a pochopitelně i možnost přizpůsobit provedení mobiliáře přímo na míru konkrétní poptávce.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo