Oplocení, ploty, zahrady a katalog firem Na klíč

04.11.2012 21:51

Oplocení na klíč

Slovo oplocení řeší tento SEO blog od svého vzniku. Kvůli tomu jsme napsali mraky článků, které řeší nejen ploty a oplocení, ale i materiál pro oplocení jako je pletivo a další. Výsledkem je, přiznejme si to na rovinu, dočasné ukončení spolupráce na SEO pro stavitele oplocení, který nám prostě v pátek napsal, že na to peče. Není to ale definitivní. Prostě chce zkusit uvěřit slibu, že už ho konečně někdo na tu první stranu vyhledávání dostane. Jeho rozhodnutí chápeme a respektujeme, protože to je férový výrobce a skutečně slušný člověk. Nicméně co teď s blogem o oplocení? Přece ho nenecháme upadnout do zapomnění navzory tomu, že nepřináší žádné smysluplné informace? Jako řešení se nám nabídlo přesunout SEO aktivity na katalog firem "Na klíč", který je náš a kde je rovněž publikována kategorie Ploty a oplocení.

 

 

Ploty na klíč

Pokud bychom hledali výrobce, který by nám měl zajistit ploty na klíč, samozřejmě bychom nikdy katalog firem nepoužili. Už jenom pro vyděračské podmínky a nízkou efektivitu pasivní registrace do takového katalogu, kterému tak vlastně jenom pomáháme vlastním uvedením vytvořit obsah a majitel katalogu pak deklaruje dalším registrovaným firmám a novým zájemcům návštěvnost, na které má pramalou zásluhu. Víme o čem mluvíme, přesně takový je i náš katalog "Na klíč". Na druhou stranu přece ale nebudeme mazat SEO blog, když můžeme využít jeho sílu a zpětné odkazy na dané téma přesunout právě na vlastní projekt. Katalog pak může absorbovat i další SEO blogy a jejich odkazy, pokud firma na níř blog původně odkazoval, přestala platit. Ono psát PR články zadarmo nemusí být vždycky nadarmo!

Zahrady na klíč

katalog firem přitom obsahuje i zahrady na klíč. Zahrady a oplocení i ploty spolu velmi úzce souvisí. A protože je pro každý PR článek potřeba najít silné téma, respektive jedno silné a dvě podpůrná, nabízí se nám v širší souvislosti pletiva a oplocení právě zahrady. Zahrada je místem soukromým a ať už slouží pro práci či odpočinek, zaslouží si údržbu na klíč. A pokud děláte zahrady na klíč, pak je tady právě pro nás náš katalog firem, který se ale samozřejmě neomezuje jenom na údržbu zahrady, ploty a oplocení. Pro lepší pochopení doporučujeme navštívit příslušný odkaz nebo poslat email s dotazem na to, co vlastně SEO reklama znamená pro Vaše webové stránky!


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo