Ploty, brány, oplocení a elektrické pohony podle regionů

03.06.2012 20:43

Ploty, brány a oplocení

Tento blog řeší uvedené téma již víc než tři čtvrtě roku. jedná se o PR blog, tzn. sám o sobě nic nenabízí a pouze dokazuje na firmy a výrobce, kteří realizují oplocení a ploty na klíč. V tomto krátkém sloupku bychom chtěli upzornit na všechny kraje v ČR, kde lze ploty pořídit a do budoucna bychom rádi přidali i jednotlivé okresy v ĆR, kde se brány a oplocení staví. Časem se pak možná dostaneme i na okresní města a další obce, kde výrobci oplocení sídlí.

Praha, Středočeský kraj (Střední Čechy), Severočeský kraj (Severní Čechy), Jihočeský kraj (Jižní Čechy)

Praha je základ. V Praze je potřeba úplně všechno, ploty nevyjímaje. Praha je ekonomicky nejaktivnější město v ČR. V Praze žije víc než milion obyvatel, tj. každý devátý obyvatel ČR je obyvatel Prahy. Kolem Prahy pak leží další, Středočeský kraj. Středočeský Kraj se též nazývá Střední Čechy (ó, jak je ta čestina jendoduchá, hlavně z hlediska SEO optimalizace, pro níž tento PR blog vzniknul). Pak tu máme Západní Čechy, které se nazývají též Západočeský Kraj. Respektive Západočeský kraj je oficiální název pro Západní Čechy. Jižní Čechy jsou, stejně jako Severní Čechy, ekonomicky výkonné, Praha a Střední Čechy josu ale výkonnější. Jihočeský kraj a Východočeský Kraj (Východní Čechy) pak tvoří hranici s Moravou. Severočeský kraj je pak srdcem hnědouhelné těžby v ČR.

Východočeský kraj (Východní Čechy), Vysočina, Jihomoravský kraj (Jižní Morava), Severomoravský Kraj (Severní Morava)

Vysočina je kraj, který spadá jak do Čech, tak na Moravu. Kraj Vysočina leží fakticky v srdci republiky. Totéž platí i pro Východní Čechy, s tím, že josu na severu střední části ČR. Severomoravský kraj je velmi svérázný a drsný kraj, který leží na hranici s Polskem a Slovenskem, patří k černouhelnému srdci ČR. Firmy z Jižní Moravy potřebují ploty a oplocení pro svoje vinice, protože je Jižní Morava typická pěstováním vína. Jihomoravský kraj má jako hlavní město Brno a Brno je taková moravská Praha, tedy druhé největší město v ČR. Severomoravský karj má jako svoje hlavní město Ostravu.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo