Ploty z umělého kamene a umělé cihly – online prodej stavebnice a stavba oplocení svépomocí

28.05.2014 15:59

Umělý kámen a oplocení

Materiál zvaný umělý kámen nabízí celou řadu možností využití. Název umělý kámen je přitom značně zavádějící, protože v případě umělého kamene se jedná pouze o imitaci přírodního kamene. Umělý kámen není nic jiného, než syntetická pryskyřice, která umožňila vytvořit tvary a dekory podobné přírodnímu kameni, nicméně vlastnostmi je umělý kámen skutečně jinde. Na druhou stranu to jsou právě ty výhody, které umělý kámen nabízí a kterými je jakožto stavební materiál charakterizován. Ve výsledku se totiž jedná o kvalitní, odolný a relativně levný druh materiálu, ze kterého je možné stavět třeba i plot.

 

 

Ploty a oplocení z umělého kamene jsou na prodej jako stavebnice

Právě ploty z umělého kamene, které se v reálu dodávají jako hotové stavební dílo na klíč nebo stavebnice pro ty, kdy si chtějí plot postavit sami, jasně charakterizují možnosti, které umělý kámen nabízí. Ploty z umělého kamene jsou nejen funkční, ale mezi jejich výhody patří i fakt, že jsou dekorační a tedy estetické a nevšední. Navíc lze oplocení z umělého kamene stavět bez větších komplikací svépomocí, protože kromě stavby oplocení na klíč je tady i možnost koupě stavebnice a realizovat si plot z umělého kamene svépomocí.

Online prodej stavebnice plotu a stavba oplocení svépomocí

Stavba oplocení svépomocí, kdy je plot stavěn z dodané stavebnice, není nijak obtížná. Stavebnice plotu nejenže obsahuje návod ke stavbě, ale už při základních schopnostech a troše umu zvládne stavbu oplocení z umělého kamene svépomocí každý alespoň minimálně manuálně zručný člověk nebo majitel zahrady. Na stavbu oplocení se kromě umělého kamene využívá i tzv. umělá cihla. Vzhledem k tomu, že je umělá cihla název daný tvarem, který je syntetické pryskyřici dán, je jasné, že se jedná o stejný materiál (míněno umělá cihla), který přináší ty stejné výhody pro ploty, jako umělý kámen. Prodej stavebnice plotu je dnes navíc běžně realizován online, takže stačí plot objednat, a pak už jenom čekat, až stavebnice přijde.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo