Sloupky, branky a brány od výrobce přes eshop (internetový obchod)

15.09.2011 11:28

Plotové sloupky a sloupky pro ploty

Na tomto blogu řešíme ploty a pletivo stále dokola a kolem. Pletivo si připomínáme jako výplň oplocení a ploty jakožto realizaci oplocení. A pletivo se vypíná mezi sloupky oplocení. Proto se jim říká plotové sloupky. Pokud budete shánět sloupky pro ploty, pak je nejlepší oslovit přímo výrobce, který sloupky vyrábí. A pokud má tento výrobce navíc eshop, respektive internetový obchod, máte vyhráno. Plotové sloupky jsou totiž ideální materiál pro prodej přes eshop neboť jsou snadno transportovatelné. A protože nakupujete sloupky přímo od výrobce, je jasné že je má skladem a druhý den po objednání vám může například PPL sloupky doručit až domů. Vy sami přitom nikam nemusíte. Stačí si sednout k internetu, zadat slovo sloupek nebo sloupky a najít si internetový obchod, který se na sloupky zaměřuje a přitom jej provozuje přímo výrobce sloupků. Možná budete překvapeni, že daný výrobce nenabízí pouze sloupky, ale i další součásti pro ploty a oplocení jako jsou branky a brány případně dokáže realizovat celé oplocení na klíč.

Branky pro ploty a oplocení

Slovo branky je vícesmyslné a totéž si níže řekneme i na téma brány. Branky můžeme říkat gólům ve sportu, branky jsou ale apriori součástí a vchodem do oplocení. Nebudeme řešit ani fotbalové ani hokejové branky, přitom je jasné, že výraz "branky" je stejný pro oba případy a z toho důvodu je třeba rozlišovat jaké branky máme na mysli. To platí hlavně když zjistíme že výrobce od nějž nakupujeme sloupky pro oplocení a mezi něž napínáme pletivo vyrábí i branky, my zapomeneme jeho www adresu (branky přeci jen nekupujeme každý den jako rohlíky) a tak hledáme přes internet eshop který branky daného výrobce nabízí a ejhle. Tu padly dvě branky ve fotbale, támhle minutu před koncem branka rozhodla hokejový zápas a tak dále. A propo, branka je vlastně i zařízení, do kterého se branky střílí. Kdo se v tom má potom vyznat?

Brány pro oplocení a ploty od výrobce

Branky máme, pletivo máme, sloupky máme, ale ještě potřebujeme zajistit výrobce, který vyrábí brány. Brány jsou ve své podstatě velké branky a stejně jako u slov branka a branky i pro brány a bránu platí řada vícesmyslů. Tak v první řadě se vrátíme ke sportu a zjistíme, že brána je často používána jako označení brány ve fotbale, protože ta fotbalová branka je prostě velká jako brána. Pak tu máme brány na pole. Ty zase pro změnu používají zemědělci po orbě na srovnání terénu pole. Pak jsou různé slavobrány a vítězné oblouky, ale to je něco jiného. Brány se kromě jiného přes eshop špatně nakupují, ale jak již bylo řečeno, jejich výrobce může současně dodávat i sloupky, pletivo a branky a pokud je někam potřeba umístit bránu, pak přijede, zaměří a bránu na míru vyrobí. Od toho je to výrobce.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo