Sněhová fréza nebo sněhové frézy na sníh, motorové pily na dřevo nebo motorová pila na dřevo

21.11.2011 16:27

Sněhová fréza nebo sněhové frézy, to je oč tu běží (a frézy běží, to si pište)

K úklidu sněhu patří sněhová fréza. Otázkou pro SEO ale je, zda jsou lepší sněhové frézy nebo sněhová fréza na sníh. Co má SEO společného s úklidem sněhu? SEO, to je totiž optimalizace webových stránek a sněhová fréza slouží k úklidu sněhu. SEO pro sněhové frézy ovšem dostává smysl v okamžiku, kdy si uvědomíte, že chcete sněhové frézy prodávat přes eshop. Internetový obchod, tedy eshop, je na SEO optimalizaci existenčně závislý. A protože je čeština orzměnitá, nemá v Čechách SEO otpimalizace na růžích ustláno. Musí totiž mj. řešit jednotné a množné číslo. Pokud má být internetový obchod nabízející zahradní stroje pro zahrady úspěšný, pak musí brát SEO optimalizace v úvahu jak jednotné číslo, tedy "sněhová fréza", tak množné číslo "sněhové frézy. Ony se tedy pro vyhledávání využívají i výrazy jako sněžné frézy a sněžná fréza, ty jsou ale naštěstí v defenzivě a sněhové frézy je válcují. Snahové frézy pak válcuje sněhová fréza.

Motorové pily a motorová pila v rámci SEO optimalizace

Statistika říká, že hledanější jsou motorové pily. Tedy množné číslo od jednotného čísla motorové pily je pro SEO eshopu nabízejícího motorové pily důležitější. Na příkladu motorové pily si pak ale ještě můžeme rozšířit úvahy o SEO pro eshop nabízející zahradní techniku a stroje. Zahradní technika typu motorová pila a sněhová fréza ale neřeší jenom vlastní jednotné a množné číslo, ale v rámci SEO optimalizace jde i o rozšíření o typ pohonu. Motorvé pily a sněhovvé frézy totiž mohou být benzínové nebo elektrické. Elektrická motorová pila nebo sněhová fréza nabízí něco úplně jiného než benzínové sněhové frézy a motorové pily.

Elektrická a benzínová zahradní technika a elektrické a benzínové zahradní stroje

Sněhové frézy a motorové pily ale nejsou jediná zahradní technika, kterou je možné koupit přes internetový obchod. A dokonce se ani nejedná o jediná zahradní stroje, které mohou být benzínové či elektrické. Dalšími jsou namátkou třeba křovinořezy, sekačky (v rámci SEO teorie stojí za připomenutí, že zahradní sekačky jsou na trávu, s pojezdem, s košem a tak dále), elektrocentrály nebo zahradní traktory. zahradní traktory pak mají příslušenství, což mimochodem umožňuje jejich využoití i v zimě pro úklid sněhu a představují tak konkurenci pro sněhové frézy. Motorové pily ale zahradní traktory nenahradí:) Elektrocentrály, křovinořezy i sekačky jsou potom jednoúčelové stroje, které dělají přesně to, co odpovídá jejich názvu (elektrocentrály vyrábí elektřinu, sekačky jsou určeny k sečení trávy a křovinořezy...? Zkuste hádat, k čemu je taková zahradní technika!


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo