Sněhová fréza, sněhové frézy nebo fréza či frézy na sníh?

21.12.2011 07:07

Sněhová fréza vs. sněhové frézy

Duel sněhová fréza kontra sněhové frézy má jasného vítěze. Je jím sněhová fréza. Ač se to zdá nelogické, tak vítězí sněhová fréza v jednoném čísle nad množným číslem téhož významu, tedy nad KW "sněhové frézy". Proč KW, proč tento duel a proč právě sněhové frézy? Sněhová fréza je komodita prodejná a hlavn ěprodávané přes eshop nebo internetový obchod. KW je zkratka anglického sousloví key words, tedy klíčová slova. A to celé je součástí SEO optimalizace pro eshop nabízející sněhové frézy. A jak jsme přišli na vítěze? Podle dostupných statistik lidé častěji zadají do vyhledávání jednotný tvar "sněhová fréza". Z toho je při SEO optimalizaci vycházet a zaměřit se právě na ten hledanější z výrazů pro stroj, jakým je sněhová fréza.

Zahradní technika a zahradní stroje vs. zahrada

Zahrada samozřejmě nepotřebuje jenom sněhové frézy. Respektive sněhová fréza není to, co byste na zahradě využili po celý rok. Stroje k údržbě zahrady se nazývají zahradní technika nebo též zahradní stroje a kromě již zmiňované sněhové frézy mezi ně patří křovinořezy (to jsou, stejně jako sněhové frézy, jednoúčelové stroje), zahradní sekačky na trávu (opět jednoúčelová zahradní technika) nebo zahradní traktory (zahradní technika, která je díky příslušenství univerzální). Fréza jako terminus technicus pak samozřejmě nemusím být pouze fréza na sníh, ale může se jednat o obecné označení používané pro jednoosý zahradní traktor, respektive nosič příslušenství mezi něž překvapivě patří třeba sekačka na trávu nebo sněhová fréza.

 

 

 

Fréza na sníh a frézy na sníh vs. sněhová fréza a sněhové frézy

Sněhová fréza na sníh nebo sněhové frézy na sníh jsou klíčová slova z hlediska SEO optimalizace asi nejuniverzálnější. Čtyřsloví sněhová fréza na sníh obsahuje jako dvojsloví sněhová fréza, tak současně i trojsloví fréza na sníh. Totéž platí i pro sněhové frézy a frézy na sníh. A proč takové větné konstrukce? To všechno, včechna tato sklíčová slova, podporují SEO pokud jsou vhodně využita v PR článku určeném na podporu eshopu prodávajícím sněhové frézy. V rámci PR článku k eshopu je využití podobných slov třeba abychom tento eshop udělali na pro něj důležité sněhové frézy viditelným.


Dřevěný zahradní nábytek z masivu. - Brány, ploty a pletivo